Friday, 9 September 2016

Gra 89 herba






+

Torno una Ser repetitiu amb el formatge, però Es Que aquesta vegada que volgut fer-lo amb "Herba Colera" o com es denominador en altres llocs "Presora" que no és res més que La flor de la carxofera o del cardet. Me à mes que aconseguit ONU motllo de formatge a l'estil del de Catí Que M'ha ajudat un donar Una forma curiosa ben. Yo Es Que La d'avui Es Una herba colera collida al peu del Puig de Benicarló, cortesia de J. Manel Querol (Querolet) Que ens va facilitar tota mena d'explicacions respecte al cultiu de la carxofera Denominación de Origen de Benicarló i La Seua utilitat por un cuallar La llet i Formatges fer-ne. Com podeu Vore la herba colera es La flor de la mateixa carxofa Que No serveix per-se reproduir ja Que es reprodueix por esqueix, o també La Flor dels cardets Que segons m'indiquen Cualla amb menys cuantitat de herba por litro de llet. Després de collir la herba colera l'hem dipositat en drap de la ONU a l'ombra per a assecar-la-la i més Poder Conservar temps. El resultat ha estat molt colorit i curiosidades, amb olor intensa com de miel. Sembla Pero Que no només un nosaltres ens ha interessat l'herba colera, hi ha Una especie d'insectes voladors Que es banyen literalment en aquest Gustos mar violaci i Suau. Però pareu compte, en el fons de la Flor poden creixer doloroses Punxes Que es tractar de recollir La Flor ens amenacen amb puntades hiperintensas de dolor dactilar. Tot i les punxades i els vistosos insectes dobladillo COLLIT, amb l'ajut de Querolet, Bosse cuotas de herba colera i les dobladillo assecat por Poder fer un bon formatge. Basicament por fer el formatge Necessitem: Un Grapat de Herba Colera Dos litros de llet de cabra Una cullerada de sal Fem bollir la llet amb la sal i l'aigua afegirem d'haver dissolt ONU Grapat d'herba colera en mig d'aigua consiguió. Una vegada cuallat retirarem amb ONU colador La cuallada i la dipositarem en el motllo por fer el Formatge i aletas pressionarem EL DONAR li-form desitjada. Desmotllem el formatge i-ne un Gaudir. Es impor - temptador Que un vegades no dona un temps Que es refrede i li ja estem clavant el Ganivet. Cada vegada és més habitual el consum de Begudes isotòniques després de practice esport amb certa Intensität. Jo mateix Quan surto una córrer semper tinc preparac lAquarius por reposar sals minerales i aigua en arribar del meu Entrenament. Però sempre Podeu provar de PreparAR vos-UNA Beguda isotónica vosaltres mateixos amb uns ingredientes ben senzills. Aletas i tot En un diumenge O ONU aniversari els meus preparo del als llena el mateix incorporant Glaçons i el Que Es Un DIC refresc de Llimona Que els més que agrada qualsevol beguda ADQUIRIDA al SUPERMERCAT. Avui prepararem aquesta beguda isotónica amb les llimones A que me va regalar Cinta, de la seua pròpia collita, de la mateixa Manera Que Me va portar Taronges, Les mes huesos Que se menjat aquest cualquiera, i des daquarius. Els ingredientes Necessitem Que són: 3 llimones 150 gramos de sucre mitja culleradeta de sal litros i mig daigua Exprimirem les llimones i les passarem per un colador fi. Que com els meus rellenos són molt primmirats jo les torno a passar per un colador de roba i així evito qualsevol impuresa a la beguda. Li afegim El Sucre, la sal Que és sempre optativa por un ventilador aquells Que Una cuantitat daigua i remenem aletas Que es dissolgui tot. Ja tenim La Beguda isotónica llesta por un Consumir. Ja veieu Que No Descobrim resolución de un ningú, Que Es Una recepta ben senzilla, però un vegades la comoditat doportunitat de PreparAR-nos nosaltres mateixos aquesta beguda refrescant i isotónica tant senzilla i agradable, Que à mes cadascú pot anar adaptant a les seues necessitats o Gustos familiares. Mescriptor italià Italo Calvino, perquè me pareix dels Escriptors ONU més Divertit i amb més imaginació Que CONEC, i Vull Destacar-lo here pel seu llibre Totes les cosmicòmiques Que Edicions 62 ha publicat recentment. En diferents CREA texto aquest RELATS à partir de frases científiques Sobre el cosmos, com en el seu relat Tot en la batea de la ONU sobre partint de la idea Que al principi no i havia espai i tot estava concentrat en la batea de la ONU, desenvolupa Una magnifica història en bebés estaven en la batea mateix ONU, uns dels altres Damunt, sentir Existir NI NI temps Espai i en un dia de la Senyora Ph (i) Nkº diu així: - Nois, Si Tingues Una mica dagradaria fer-vos unes tallarines! Yo en aquell momento tots vam Pensar en Lella caient Sobre el Gran munt de Farina i ous. . vam Pensar En laigua por Regar Els Camps. Me es així com Italo Calvino simagina el Big Bang. Aquest magnífic relat mou, Que podem utilitzar por tallarines, espagueti i aletas i tot raviolis. Però tot i Que se utilitzat ONU escriptor italià por aquesta Iniciar recepta sin caigueu en Litalia, no. En Realitat, una Occidente, la pasta la va introduir Marco Polo a partir dels seus Viatges a la Xina. Fiestas les Presentacions Anem a fer la recepta Dou. Per a fer Necessitem la pasta la: 250 gramos de harina de cereales 2 ous Una mica de sal Jo ho que fet amb força de farina perquè Penso Que la pasta dura del queda més i mou. En un bol mesclem La Farina, ONU pessic de sal, i els ous aletas Que quedi Una de pasta fina però Elastica muda. És importante pastar Una bona Estona por una cola Quede ben elastica. Llavors entra el papel de la Máquina de fer pasta. No Es Una Cosa complicada molt perquè també la podeu fer a ma, aplanant amb la pasta de El Corro i després tallant en neumáticos però si compreu Una maquina de pasta de fer podreu tenir la pasta aplanada al gruix exacte i totes les fareu tallarines iguals. Jo vaig comprar-me aquesta maquina a la Ferreteria Lleixà de Benicarló, i estic segur Que un qualsevol ferreteria o Botiga de ESTRIS de Cuina La tenen O La poden aconseguir si els demaneu ho. Doncs Una vegada feta La Pasta La Passem varía vegades por l) Hem de posar les tallarines Sobre ONU drap por un Que se Sequen al menys ONU hora i després ja les podem cuinar al nostre Ráfagas habitual. El pollastre al forn sencer, o com habitualment es denominador un Llada a les casos, del als nostres forns Que gaudeixen de programadors por Iniciar i Acabar la Coccio, amb el Que podem marxar de casa deixant programat El Forn i arribar amb el Dinar fet i col Punt seu. En el súper podreu trobar pollastres un último sentido perdre la salut pel camí del ni el temps por Gaudir amb la família. Delfina León va escriure Que Si tots coneguéssim la cuantitat de coses Que poden fer els nostres Electrodomèstics ens facilitaria la vida moltíssim. Per això invitava del als seus lectores un estudiar-se literalment els manuales de funcionament dels Electrodomèstics, concretament avui hauríeu dinici, Temperatura i hora de finalització de la Coccio, o si nos NOMES DOÑA ONU avis del temps. Això serà básico por un deixar Poder el pollastre preparac al forn abans de marxar de casa, Programar El Forn i també posar unes patates, albergínies i pimentons (pebrots) por un fer torrats aprofitant la mateixa energia del Forn, i amb això tenir el Dinar preparac por arribar del passeig i Seure una taula com si tinguessim ONU Cuiner preparant-nos el dinar. El pollastre un último és molt fàcil de preparació, i molt més barat una. Un pollastre sencer i neta Una mica de tocino poma Llimona Alls Aromatiques Herbes: Romer, timonet, Julivert. Sal i oli La preparació es ben senzilla, Salem por dins i foros por el pollastre i el farcim amb dos o tres talls de poma, Una mica de Llimona, el tocino o cansalada, Les Herbes i Aromatiques dalls Parell ONU. Després lliguem les potes amb Una mica de papel doliva de les nostres comarques por Damunt i enfornar-lo. Al forn Necessita Una Hora a 200ºC i llestos! Por AIXO el podeu deixar programat i marxar un passejar amb els Xiquets Que Quan arribareu tindreu el Dinar FET. Si heu Posat unes patates i senceres sentido pelar al forn podeu PreparAR Una maionesa tal com nosotros vaig explicar anteriorment i li afegiu pebrot Picant o. alls, o Bitxo El que nos més Agradi i unes tindreu braves espectaculars. Gaudiu de la cuina Pero No nos esclavitzeu Que els Diumenges són per a Disfrutar de la Familia, del sol i la tranquillitat. Les tecnologies ens serveixen por un Millorar la nostra Qualitat de Vida, només cal Que els traiem el Rendiment adequat. Aquesta és la meva recepta de les hamburgueses, és al ráfagas de la nostra família, però aquesta Sobre la base vosaltres podeu fer les variacions Que nos agraden més. Sempre DIC Que la cuina Es Un Arte Que No Sacaba mai, Que es mou segons els gustos dels comensals i Que qui gaudeix cuinant també gaudirà modificant les receptes Que anem descobrint. Por nosotros AIXO Convido un provar aquesta recepta i després Adaptar-la al vostre ráfaga. Per fer les hamburgueses necessitarem: 250 gramos de Carn picada de porc 250 gramos de Carn picada de Vedella 40 gramos de pa ratllat (PA de galeta) Un Pessic de Sal Todo lo que julivert segons els gustos És fàcil ben, només cal Que mesclem els dos tipus de Carn picada, Lou, la sal i el pa ratllat en aletas bol ONU Arribar una textura suficientment Una constante por un Formar les Boles. FAREM 5 troncos Duns 110 gramos i posteriorment formarem les hamburgueses Que cuinarem a la Planxa i amb gaudirem Una mica de ketxup (un dia penjaré La recepta de com PreparAR ketxup ONU natural), o miembro En un entrepa amb formatge, ceba enciam i tomàquet. Pot parèixer ONU atreviment fer formatge tendre però la veritat Es Que tant El Brull O Mato com el Formatge tendre it ben sencilla de fer i amb uns ingredientes mudan senzills. Es veritat Que podríem utilitzar Una llet més o Saborosa com La llet de cabra reciente però munyida el cert Es Que al nostre abast, del als Supermercats tenim llet ENTERA fresca de vaca que ens olla natural de servir v de meravella per al nostre formatge. Ens faltarà Una mica de sal i el ingrediente Que Ha De quallar la llet. En aquest cas utilitzem La Llimona ja Que No Es encara temps de tenir les carxoferes en flor doncs les flors morades daquestes Verdures també serveixen por un quallar la llet i fer el formatge. Per fer aquest formatge tendre necessitarem: Un litros i Mig de llet ENTERA fresca. Una Llimona Una cullerada sopera de sal (o al seu cadascú ráfaga perquè també es pot fer Sal sentido formatge) La preparació és molt fàcil, el dobladillo de abocar la llet dins la cassola Que posarem al foc un escalfar, escorrerem el suc de la Llimona i dissoldrem la cullerada de sal. Haurem Preparat ONU colador gran amb ONU drap de Coto Que ens servira de filtre fi i separarem el Líquid de la llet quallada. Amb el Capso o drap de Coto escorrerem EL LÍQUIDO sobrant.




No comments:

Post a Comment